El lateral dret Ot Bofill (AEC Manlleu) s'ha convertit en la segona incorporació del Figueres 2017/18. L'osonenc, de 22 anys (15/8/1994), ha tancat uns registres espectaculars en la temporada 2016/17, amb 35 partits jugats -tots com a titular- i 3.150', essent el jugador més utilitzat. Ot Bofill tanca una etapa de 4 exercicis, tots a 3a Divisió, al primer equip del Manlleu -33 partits (tots des de l'inici) i 2.936' el 2015/16, i 20 partits (15 com a titular) i 1.419', el 2014/15. De fet, tota la seva trajectòria esportiva s'ha forjat a Osona, amb tres campanyes al juvenil de l'AEC Manlleu i passat al Vic-Riuprimer.

El nou jugador unionista, que enguany ha patit el descens a 1a Catalana amb els manlleuencs, denota "una il·lusió màxima per afrontar aquest nou projecte. Mai havia marxat d'Osona per jugar, perquè si vaig a un altre equip és perquè hi crec. Necessitava un canvi d'aires. Després de la trucada de Chicho em vaig informar, i vaig veure que a Figueres podia recuperar la il·lusió pel futbol, ja que a Manlleu l'havia perdut".

Ot Bofill assegura que compta els dies que falten per començar la pretemporada amb el seu nou equip: "Tinc moltes ganes de començar. Feia anys que això no em passava... Veig el dia de l'inici molt lluny encara! Abans sempre em feia certa mandra començar...". El defensa considera que la seva aportació a l'equip es concentrarà en "posar-hi ganes i il·lusió. També podríem parlar de rapidesa i potència, i la resta ja es veurà...". En relació a la seva decisió d'acceptar la proposta unionista, admet ha valorat positivament molts factors: "Les instal·lacions, el projecte esportiu... I sobretot, l'entrenador, de qui m'han donat molt bones referències. A més, els jugadors que té l'equip són del meu estil i m'hi entendré bé. També he tingut en compte les dimensions del camp, que penso que són bones per al meu joc".