El secretari tècnic del Manchester City i exdirector esportiu del Barcelona, Txiki Begiristain, ha assegurat avui que "no veu" Leo Messi en un altre lloc que no sigui el club blaugrana i ha avalat el fitxatge d'Ernesto Valverde com a tècnic dels catalans.

Begiristain, que ha participat en el 'Johan Cruyff Memorial', un torneig benèfic a favor de la Fundació Johan Cruyff al Club de Golf Montanyà, no considera que els seguidors barcelonistes hagin d'estar nerviosos pel futur de l'astre argentí.

"Com hem dit altres vegades, Messi anirà on vulgui jugar. Se'l veu tremendament feliç aquí i no el veig en un altre lloc", ha insistit Begiristain sobre el futur de l'argentí, que encara no ha renovat el seu contracte amb el Barça, malgrat que des de la entitat blaugrana es llancen missatges de tranquil·litat al respecte.

Al secretari tècnic dels 'citizen' li encanta el fitxatge de Valverde pel Barça. "Crec que s'ho mereix. Per la carrera que porta com a entrenador és dels que més es mereix estar ara mateix al Barça", ha insistit.

A més, considera que amb Valverde es preservarà l'estil Barça, ja que creu que el tècnic de Càceres és una bona continuïtat del mateix.

"És un entrenador atrevit i dinàmic. La transició la fa bé, juga des del darrere i compleix perfectament amb el perfil del Barça", ha insistit.

Begiristain ha aprofitat per felicitar al Girona, club amb el qual el Manchester City té un acord de col·laboració, pel seu ascens a la Primera divisió.

"Cal felicitar al Girona perquè ha fet quelcom increïble, han fet una gran temporada i finalment estan a primera. Els ajudarem en el que podem", ha comentat.