El desig del cos tècnic del Palamós és renovar el gruix important de la plantilla que tan bona temporada ha realitzat i és per això que ahir es va assegurar la continuïtat de tres pesos pesants que són tota una garantia de fiabilitat per la seva qualitat i experiència. Es tracta de tres peces molt arrelades a l'entitat baixempordanesa: David Cano, Eduard Subirana i Jaume Duran. El defensa palamosí David Cano encetarà la seva quarta temporada consecutiva a les files groc-i-blaves, després del seu fitxatge procedent del Llagostera l'estiu del 2014.

Així mateix, el lateral esquerre Eduard Subirana, que ha completat els 38 partits de Lliga, és de llarg el jugador amb més temporades a l'esquena; vestint la samarreta del degà, l'ex-Cassà, suma en l'actualitat set temporades consecutives essent l'amo i senyor del carril esquerre de la defensa palamosina. Pel que fa al mitjapunta banyolí Jaume Duran, de 33 anys, afrontarà el curs vinent la seva setena temporada, en tres etapes diferents.

En la primera d'elles, la corresponent a l'exercici 2007-08 amb Raül Agné a la banqueta, les seves bones actuacions li van valer fer el salt a la Segona Divisió A amb el Girona. Jaume Duran passarà a la història dels de Montilivi per ser l'autor del primer gol dels blanc-i-vermells a la categoria de plata, un 21 d'agost de l'any 2008 a Balaídos (0-1).

El cos tècnic definit

A l'espera de tancar el capítol d'altes, renovacions i baixes, la directiva de Joan Pau Pérez ja té configurat el cos tècnic per la temporada que ve. L'entrenador Vicenç Fernández comptarà amb Gerard Garrido (ajudant), Lluís Novillo (fisio), Òscar Prieto (ajudant), Carlos Garcia (delegat i auxiliar), Joan Bayona (entrenador de porters) i Francesc López (preparador físic). Com a curiositat, resulta que López és germà del porter de l'Espanyol Pau López.

D'aquesta manera, de moment les úniques baixes que ha confirmat el Palamós són les de tres jugadors: Jacob Akrong, Àlex Cano i Agi. Unes baixes que se sumen a la del tècnic que fins aquesta temporada ha entrenat l'equip, Joan Mármol.

Es preveu que aquesta mateixa setmana el Palamós anunciï més novetats, sobretot en forma de renovacions, tot i que també s'espera alguna cara nova.