Al final no va poder ser. El Citylift Girona va quedar-se a les portes de tornar a l'OKLliga després de caure, per 2-4, contra el Vila-sana lleidatà en el partit definitiu per decidir quin dels dos equips aconseguiria l'ascens a l'OKLliga. Un punt de diferència separava els dos conjunts abans de la disputa del darrer partit de lliga. El Vila-sana encapçalava la classificació, mentre que les gironines tenien l'oportunitat, a casa, la darrera jornada, de capgirar la classificació i aconseguir el retorn a la categoria que van perdre la passada campanya.

Els precedents d'aquesta temporada entre els dos conjunts era d'una victòria per a cadascun. En el partit de lliga de la primera volta el Vila-sana es va imposar a les noies de Judith Carreras (5-3), mentre que la final de la Copa Generalitat va ser per al Girona, que es va imposar per 4-1. En aquest tram final de campionat les gironines havien aconseguit una bona dinàmica que els feia creure en l'ascens, tot i que al final no ha estat possible.

El Citylift va portar el pes del partit a la primera part, però la sort no estava del seu costat i, a mesura que passaven els minuts i es desaprofitaven oportunitats els nervis s'anaven fent presents. Al final, al descans s'hi va arribar amb l'empat a un gol.

A la represa el Girona es va poder avançar en el marcador, però l'empat a dos de les visitants i el posterior 2-3 va fer que les de Judith Carreras haguessin de buscar la remuntada per tal d'aconseguir el lideratge i l'ascens a l'OKLliga.

Ara al Citylift Girona li queda , com a mínim,un partit per tancar la temporada, ja que el cap de setmana del 16 i 17 de juny es disputa la final a quatre de la Copa de la Lliga, on s'hauran d'enfrontar al Reus en la semifinal del dia 16.