El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, ha explicat en la presentació d'Oscar Perarnau com a nou director general esportiu, a Cornellà-el Prat, que li posa "un notable" a la temporada, però que espera millors resultats el pròxim curs.

El magnat xinès ha insistit que l'evolució s'ha de centrar en totes les àrees, no només en el pla estrictament futbolístic: "Hem pogut assolir els nostres objectius, no només a nivell esportiu, sinó també en altres aspectes com el comercial. Però tota la feina que farem a partir d'ara és per fer un pas més".

Chen ha justificat així la nova estructura de l'Espanyol, on existeixen dues direccions generals. La corporativa estarà liderada per Ramón Robert i l'esportiva per Oscar Perarnau.

En aquesta última inclou la direcció esportiva, la secretària tècnica, futbol femení, pedrera, escola i serveis mèdics de l'entitat blanc-i-blava.

Chen Yansheng ha comentat que el retorn d'Oscar Perarnau a l'entitat "coincideix amb la nostra forma de gestió, perquè apostem per créixer d'acord amb la tradició i estem agraïts als professionals que tornen a casa", ha dit.