«Marxo d'Olot molt agraït per la confiança que han dipositat en mi. M'han fet sentir un olotí més, ara és moment de pensar en nous projectes», deia Ramon Maria Calderé el mateix dia que el club anunciava que no seguiria dirigint l'equip en el seu retorn a Segona Divisió B. Després de recuperar la categoria de bronze només un any després de perdre-la, el tarragoní busca nous reptes.

Calderé assegurava que «espero que pugui sortir la oportunitat d'entrenar a Segona Divisió». L'oferta que té entre mans el ja ex tècnic de l'Olot és formar parella en un equip de Segona amb Tintín Márquez, qui li hauria ofert aquesta possibilitat encara que «no hi ha cap oferta formal, només és una possibilitat». L'equip podria ser el Reus Deportiu, conjunt de la seva terra i que ja va entrenar en una etapa anterior.

Calderé marxa d'Olot amb la sensació «d'haver fet els deures» i sempre va mostrar-se molt integrat a la ciutat i agraït amb la plantilla i els directius del club. «M'ha sorprès la resposta de la ciutat cap a la meva persona, l'afició és espectacular i hi he fet grans amics», va recalcar.

El mercat ja bull a la Garrotxa

Amb la feina feta a principis de juny, quan molts equips encara estan competint, l'Olot, i particularment Sergi Raset, director esportiu, ja comença a moure fitxa en el mercat. Amb la prioritat d'incorporar un nou tècnic, assumpte del qual «ja estem molt pendents», com afirma Raset, el club anunciarà aquesta setmana els primers fitxatges per a l'any vinent. «A partir d'aquesta setmana ja tancarem carpetes. Tindrem arribades i hem de parlar encara amb jugadors de l'equip», va dir Raset.