La quarta jornada del XIX Campionat del Món de Windsurf GP Catalunya Costa Brava ha estat marcada, aquest divendres, per un vent que ha permès celebrar 4 eliminatòries de wind foil i avançar en la segona eliminatòria d'eslàlom fins als vuitens de final. També per l'arribada de les primeres 200 furgonetes de les més de 800 que s'han inscrit a la Concentració de Volkswagen que se celebra aquest cap de setmana, coincidint amb el campionat de windsurf, al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.

Les mànigues de wind foil i windsurf (eslàlom) s'han anat alternant durant tot el dia d'avui. En wind foil, el duel entre els francesos Antoine Questel (FRA-99) i Antoine Albeau (F-192) s'ha dirimit en favor d'aquest últim, sense que cap dels altres regatistes els hagi pogut fer ombra, fins ara. Per darrere d'ells, l'argentí Costa Hoevel (ARG-3), el brasiler Mateus Isaac (BRA-767) o l'alemany Malte Reuscher (GER-777) han anat alternant bones però irregulars actuacions.

I entre els dos favorits del campionat d'exhibició de wind foil, el que millor s'ha adaptat avui a les condicions canviants del vent ha estat Albeau, que ha superat en totes les mànigues a Questel.

En windsurf, el vent ha permès avançar els heats (mànigues) del segon eslàlom del Campionat fins als vuitens de final, pels quals s'han classificat tots els favorits, entre ells el guanyador de la primera eliminatòria aquí a la Costa Brava, l'israelià Arnon Dagan (ISR-1).

Entre els windsurfistes espanyols, cal destacar l'actuació del barceloní Ramon Pastor (E-72), que competeix tant en foil com en windsurf i que ha aconseguit entrar en els vuitens de final de l'eslàlom.