L'alegria de tornar a Lliga Nacional només li ha durat una temporada en el juvenil A del Figueres, que tornarà a Preferent en el proper exercici. El conjunt que entrena Pau Hidalgo necessitava una carambola per salvar-se a l'última jornada, però no va arribar. Els figuerencs havien de guanyar al Gimnàstic Manresa, ja ascendit a Divisió d'Honor, i es van deixar el triomf en el minut 93 (3-3).

No obstant això, en cas de victòria, hauria estat estèril, perquè en el triple empat a punts amb el Josep Maria Gené i Mataró, el 14è -primer que se salvava- hauria estat el conjunt maresmenc en haver sumat més puntuació en els partits entre aquests conjunts. Així, la continuïtat a Lliga Nacional s'ha quedat a només tres punts, en un curs que el va iniciar Txema Ortega a la banqueta i que l'ha acabat Pau Hidalgo. El proper curs el Figueres tindrà dos equips a Preferent: l'A, per haver baixat, i el B, per haver pujat des de Primera Divisió.

Figueres: Díaz, Compte, Vilalta, Bagué, Bora, Àngel, Carlos, Charles, Gerard M., Chavarría i Max. També van jugar Foraster, Riascos, Víctor i Gelis.

Gols. 1-0, Gerard M. (37'); 1-1, Biel (42'); 2-1, Max (77'); 2-2, Novoa (78'); 3-2, Carlos (87'); 3-3, Pachón (93'). Àrbitre: Sánchez Aparicio.