L'equip Fem Benjamí del Club Hoquei Figueres es va proclamar campió de Catalunya per primera vegada en un torneig celebrat a Malgrat de Mar (el Maresme) el cap de setmana passat. En la novena edició d'aquest campionat, i amb la presència dels millors vuit equips del país, el jove conjunt figuerenc va guanyar els cinc partits disputats.

El memorable torneig del Figueres es va rubricar amb un triomf contra el Voltregà (4-1) a la final. Pel camí, les noies que entrena el caldenc Francesc Navarra s'havien desfet del Mataró (5-3) a les semifinals i de l'Igualada (5-0), del Palau (9-0) i dels Monjos (12-0) a la fase de grups.

Del quart lloc al títol

L'equip Fem Benjamí del Figueres ja havia participat en el Campionat de Catalunya ara fa un any, en què va ser quart -darrere el Palau, Voltregà i Cerdanyola- en una competició acollida a Figueres mateix.

Aquest és el primer gran èxit del Club Hoquei Figueres, que té 11 equips en set anys d'una vida que va iniciar el 2009 com una activitat a l'escola Carme Guasch i Darné.

El president del club, Roger Ferré, es mostrava orgullós d'aquest èxit: "És el primer títol oficial en els set anys del club. Ha estat un autèntic miracle si es té en compte que fins a la temporada passada tot el club només tenia cinc hores d'entrenament per als vuit equips que hi havia aleshores".

La plantilla

L'equip Fem Benjamí del Club Hoquei Figueres és entrenat per Francesc Navarra, amb Anna Romero de delegada i amb les jugadores Elna Ruano, Núria Puig, Paula Eijo, Alba Judal, Anna Salvat, Aimee Blackman, Ona Domènech i Jana Crespo.