Una cinquantena de participants van prendre part, diumenge passat, a la segona edició del Duatló de Fortià, batejada com a Rural aquest cop i organitzada per Deskonecta, Tramuntana X-Trem, Tic Tac Crono i l'Ajuntament. Els corredors havien de completar un circuit d'11 km de cursa atlètica i 26 km en bicicleta que es podia fer per parelles o en solitari pels voltants de Fortià, Vila-sacra, Riumors i Castelló d'Empúries.

El primer lloc de la classificació general va anar a mans del tàndem figuerenc format per Jaume Pereira i Alberto Gómez, que va completar la ruta en 1 hora i 34 minuts. El podi el van completar el duet Ivan B.-Enric R., i Jose Luis Cruz, que ho va fer tot ell. A la resta de categories per equips, els vencedors van ser Marta B. i Judit B. -femení- i Angel S. i Rosana P. -mixta.