El Figueres portava, fins a l'abril, mig any sense guanyar a fora de casa i aquest diumenge ha sumat la segona victòria seguida a camp contrari i amb deu jugadors. Els de Chicho s'han desfet, aquest cop, d'un Sant Andreu (0-1) que necessitava la victòria per seguir optant a la promoció d'ascens a Segona B. Curiosament, tal com havia passat al camp de la Muntanyesa fa dues setmanes (1-2), el Figueres s'ha emportat la victòria amb un gol a l'últim minut (0-1) i després de jugar una hora amb inferioritat numèrica.

Al Narcís Sala, Ferran Grau ha estat expulsat amb dues targetes grogues a la mitja hora de joc, però els unionistes mai han perdut l'ordre i fins i tot s'han pogut emportar els tres punts amb una acció ben definida per Pedro del Campo després d'una assistència de Ritxi Mercader per l'esquerra. Els andreuencs portaven 12 partits seguits imbatuts i cinc mesos sense perdre a casa.

Aquest triomf deixa el Figueres en vuitè lloc, sobrepassant el Palamós, i té opcions d'acabar en una honorífica setena posició de Tercera Divisió si aquest diumenge guanya al Granollers a Vilatenim i la Pobla de Mafumet empata o perd contra el Sant Andreu en el darrer partit de la temporada.