El futbol regional torna a estar de dol per la mort, als 25 anys, de Jordi Alcarraz, arran d'un accident de trànsit que va patir ahir dimarts a Fraga (Osca). Actualment el vilabertranenc no jugava en cap equip de la comarca, però fins fa tres anys vestia la samarreta del Vilabertran, a Tercera Catalana. Actuava de davanter i també va jugar a l'Escala, a Segona Catalana (2011/12), i al Figueres B, amb qui va ascendir de Tercera a Segona Regional a la temporada 2010/11 (a la foto, en segona instància, amb el dorsal 17).

Alcarraz també havia arribat a debutar en el primer equip del Figueres en un partit de Copa Catalunya, a Roses, al 2010. Bona part de l'etapa de formació també l'havia realitzat en el conjunt figuerenc, amb un impas en el Peralada.

Trista casualitat amb el Búfalo

Es dóna la trista casualitat que Alcarraz havia coincidit, durant una temporada quan era infantil, en el futbol base de la Fundació Esportiva Figueres amb el castelloní Iñaki Fernández Búfalo, mort a l'abril passat als 26 anys a causa d'una llarga malaltiaBúfalo.