El català Marc Márquez (Repsol Honda), campió mundial de MotoGP, afronta amb optimisme el GP de Jerez, aquest cap de setmana, encara que adverteix que al circuit de Jerez els seus rivals "sempre van ràpid".

"Estic content que després de tres carreres tan lluny, la següent cita sigui de nou a Espanya, perquè córrer a casa, davant del meu club de fans sempre és especial", ha afirmat en un comunicat de l'equip.

"Evidentment", ha afegit, "la nostra victòria a Austin ens va donar a tot l'equip més confiança i motivació per seguir treballant dur i intentar entendre com millorar encara més la configuració de la nostra moto, encara que el de Jerez és un dels circuits més complicats en aquest aspecte".

Respecte al traçat de Jerez, ha apuntat: "És un circuit de la vella escola: molt curt, estret, amb fortes acceleracions i frenades".

"Necessites que la moto giri bé, però que a més tingui molta estabilitat frenant, perquè és aquí on pots fer bons temps. És un circuit en el qual els nostres rivals sempre van ràpid, però crec que podrem fer-ho bé si treballem en la direcció correcta des de divendres al matí", ha dit.