La RSD Alcalá ha emès un comunicat en què condemna "els esdeveniments violents" que es van produir després d'acabar el partit contra el CD San ??Fernando, del grup 7 de Tercera Divisió, a l'estadi Santiago del Pino, en què van ser "identificats entre els participants alguns aficionats" del club.

El San Fernando va marcar el gol de la victòria (2-1) en l'últim moment i com a conseqüència d'un penal. Tot seguit, seguidors ultres de l'Alcalá es van enfilar a les tanques de l'estadi Del Pino i es van enfrontar amb altres aficionats de l'equip local. Quan els futbolistes abandonaven el camp, diversos seguidors de l'equip madrileny van saltar al camp i van agredir els jugadors del San Fernando.

Violents incidents en el partit entre el Sant Fernando i l'Alcalá. Vídeo: Youtube

El Alcalá es jugava classificar-se pels playoffs d'ascens i amb aquest resultat pràcticament es queda fora, ja que està a quatre punts amb sis per jugar-se, mentre que el Sant Fernando evita qualsevol problema amb el descens.

"Un cop vist l'acta del partit i després de les degudes identificacions dutes a terme per la Policia després dels lamentables esdeveniments, sent identificats entre els participants alguns aficionats del nostre club, la RSD Alcalá vol manifestar el seu total rebuig a tota manifestació de violència abans , durant i després de qualsevol partit de futbol ", diu la nota del club.

El Alcalá, per la part que li "toca", demana "disculpes als afectats el CD San ??Fernando", posant l'accent en que "la relació entre els dos clubs més enllà de la rivalitat esportiva és molt cordial".

"La RSD Alcalá ha rebutjat, rebutja i rebutjarà rotundament qualsevol tipus de violència en el futbol i farem tot el que estigui al nostre abast per seguir fomentant els valors de l'esport dins i fora del terreny de joc", finalitza la nota.