El Barça comunicava ahir la seva intenció de denunciar el president del Màlaga, el xeic Abdullah Al-Thani, davant el Consell Superior d'Esports (CSD) per ofenses a Catalunya arran d'un missatge a Twitter on responia a les sospites aixecades pel comportament de l'entrenador del seu equip, Míchel, en l'últim partit de la temporada que l'enfrontarà al Reial Madrid.

El Barcelona va decidir mostrar la seva indignació pel contundent missatge d'Al-Thani, qui va escriure: «Amb l'ajuda de Déu els guanyarem (al Reial Madrid) al camp, però l'escòria de Catalunya no ensumarà la Lliga després de les mentides sobre Míchel». La polèmica neix arran d'unes paraules del mateix Míchel, qui dimarts passat, quan se li va preguntar per l'últim partit de Lliga entre el Màlaga i el Madrid, va dir que se sentia més madridista que Jorge Valdano, exentrenador del Tenerife, equip que en els anys noranta va guanyar dos partits als madridistes en l'última jornada, que van donar dues lligues al Barça. «Prefereixo fer el passadís al Reial Madrid que fer-li la punyeta», va dir.

Al-Thani va matisar ahir les seves paraules afirmant que anaven dirigides «a la premsa catalana que ha dit que Míchel ajudarà el Madrid».