L'Sporting i l'Espanyol van empatar ahir a El Molinón (1-1), un resultat que no és bo per a cap dels dos equips, però que pot acabar resultant dramàtic per als homes de l'exentrenador del Girona Rubi, que fan un pas enrere en la seva lluita per romandre a la Primera Divisió. Els locals es van avançar al marcador, però de nou no van saber conservar l'avantatge i van acabar cedint un empat contra un Espanyol que necessitava la victòria per continuar somiant amb Europa.

Els blanc-i-vermells es jugaven molt en aquest partit i des del primer moment van intentar discutir la possessió de la pilota a l'equip de Quique Sánchez Flores, cosa que va produir un inici amb molta lluita al centre del camp però sense problemes per a les respectives defenses. La primera ocasió de gol va ser local, en un xut de Víctor Rodríguez que va rebutjar Diego López, però l'Espanyol va respondre gràcies a un error defensiu de Douglas. Caicedo li va arrabassar la pilota i el seu centre el va rematar fora Marc Navarro.

El partit no tenia un propietari clar i encara que no hi havia moltes arribades a l'àrea, el joc era alegre, amb els dos equips tractant bé la pilota. L'Sporting es va avançar al marcador en una falta llançada per Víctor Rodríguez, que va sorprendre la defensa i el porter visitants, que semblaven esperar una centrada.

Els primers minuts de la segona part van ser de l'Espanyol, que va desaprofitar una altra ocasió clara en un remat de Jurado que se'n va anar a fora quan estava completament sol. No va fallar Gerard després d'una gran passada de Leo Batistao, que va deixar el seu company sol davant Cuéllar, al qual va driblar amb facilitat per marcar a porta buida.

L'Sporting, animat pels seus, va fer un pas endavant també gràcies als canvis ofensius de Rubi i va llançar-se cap al segon gol tancant l'Espanyol a la seva àrea, però no va tenir punteria. Els minuts van anar passant fins al final amb l'Sporting bolcat a l'atac i l'Espanyol buscant una contra per sentenciar, però el marcador ja no es va moure.