Segona Catalana

L'Escala 67-63 Parets. L'Escala ha recuperat el camí per reenganxar-se el tren de l'ascens a Primera Catalana després de superar el Parets i mantenir-se en zona de promoció. El proper compromís dels d'Albert Clopés i Pitu Company serà aquest dissabte (17.30 h) a la pista del CESET Santa Eugènia, que pugna per eludir la promoció de descens.

L'Ecala_ Miquel Soler, Xavi Jaén, Adrià Usan, Gerard Alonso i Adrià Cantenys -cinc inicial-, Pau Esponellà i Ignasi Quintana.

Parcials: 7-17; 22-4; 14-19; 24-23.

Tercera Catalana

Palafrugell 37-57 Vilafant. El Vilafant continua en zona de promoció d'ascens a Segona quan queden tres jornades per acabar després de desfer-se del Palafrugell malgrat un primer temps dubitatiu. El Girona B, que esgotat els darrers cartutxos per prendre-li el segon lloc, serà el pròxim rival del Vilafant, aquest dissabte (16 h) en el Joel González.

Vilafant: Adrià Verdaguer, David Vicente, Pere Cristina, Marc Nebot i David Brun -cinc inicial-, Martí Pons, Quirze Casteys, Pau Castillo, Martí Descamps, Sergi Poch, Parra i Caritg.

Parcials: 11-19; 7-23; 9-11; 10-14.

Tercera Territorial A

Escolàpies 64-70 Begur. Davant un rival de la zona mitjana, l'Escolàpies va perdre contra el Begur i el partit que tenia previst per aquest cap de setmana contra el Cornellà del Terri l'ha ajornat pel 27 de maig.

Escolàpies: Esteve Dorca, Jordi Perpiñà, Martí Vidal, Jordi Orduña i Marc Parrot -cinc inicial-, Sergi Pérez, Pau Pagès, Jacint Romero, Pau Caula i Xavi Angelats.

Parcials: 15-22; 16-18; 23-14; 10-16.

L'Escala B 92-74 Vedruna Palamós. L'Escala B s'escapa de la zona baixa després de guanyar amb claredat el Vedruna de Palamós, antepenúltim classificat, en un duel decidit al descans. El Begur, també equip de la part baixa, serà el proper rival del filial escalenc, aquest dissabte (17.30 h) a fora.

L'Escala B: Sergi Jambert, David Capella, J. Poch, Jabid Koudad i Ivan López -cinc inicial-, N. Poch, Mballo.

Parcials: 29-18; 30-14; 18-17; 15-25.

Tercera Territorial B

Porqueres blanc 44-42 Grifeu. Tot i tenir l'ascens virtual a Tercera Territorial A el Grifeu no es pot despistar, i més de perdre a la pista del Porqueres blanc per petits detalls. El proper duel per al conjunt que entrena Toti Granollers serà aquest dissabte (19 h) davant el Tossa de Mar.

Sots-25

El títol de campió de sots-25 i l'ascens a Tercera Catalana està encaminat cap a l'Onyar A, que va deixar gairebé sense opcions el Vilafant (64-62). L'Adepaf, que també té opcions remotes d'ascens, es va imposar a la pista del Salt abans d'esgotar el darrer cartutx precisament a la pista de l'Onyar A, dissabte (19.30 h).

Segona Catalana femenina

Vilafant 59-72 Caldes. Davant un rival directíssim per eludir la promoció de descens a Tercera Catalana, el Vilafant femení es va fondre a la segona part després d'un bon primer temps. El Masnou, que ratlla la permanència, serà el pròxim rival de les de Jordi Mallorquí, aquest diumenge (12 h) en terreny maresmenc.

Vilafant: Sara Ferrer, Mar Ferrer, Gio Revilla, Ariadna Julià i Carme Crous -cinc inicial-, Laia Carreras, Meri Padrós, Laura No, Joana Morato i Laia Santos.

Parcials: 20-12; 17-16; 4-21; 18-23.

Tercera Catalana

L'Escala 43-51 Sarrià de Ter. Si el Vilablareix rebutja l'ascens a Segona Catalana, tal i com va passar ara fa un any, l'Escala, si ho prefereix, agafarà el seu lloc i pujarà a Segona Catalana la propera temporada. En el darrer partit del curs, les de Susi Martí i Pau Esponellà van caure davant el Sarrià de Ter en un partit intranscendent.

L'Escala: Maria de Ros, Paula Terrón, Laura Casals, Carla Herrera i Eva Guinart -cinc inicial-, Alba Díaz, Laia Cuspinera, Anna Ferrer, Marta Boneu, Mercè Bolasell.

Parcials: 13-19; 10-10; 8-14; 12-8.

Sots-25 femenina

Escolàpies 35-48 Caldes. L'equip sots-25 de l'Escolàpies va tancar la temporada amb derrota davant el Caldes.

Escolàpies: Carla Malirach, Marta Llaona, Joana Magureanu, Laura Ruiz i Judit Arbossé -cinc inicial-, Pujulà,

Joher i Fulladosa.