L'Escala va deixar escapar una ocasió d'or per posar la por al cos al Banyoles i al Bosc de Tosca, però només va empatar (0-0) al camp del penúltim, l'Anglès, sense el sancionat Salam El Harche, però en el retorn de Ricard Ferrer Aquest pírric punt manté els d'Albert Gasca en tercera posició, a tres punts del líder i a dos del segon, sense opció de retallar distàncies. La nota destacada va ser el debut del davanter Andreu Castanyer amb la samarreta blaugrana.

Anglès: Luján, Nuno Miguel Pinto, Peracaula, Martínez, Torné, Romagós, Garriga (Duarte, 82'), Vega, Pedro Daniel Pinto, Bardalet i Turon.

L'Escala: Ureña, Nil, Ricard Ferrer, Ramírez, Molinas (Agustí, 67'), Serra, Blanco, Argi, Puig (Castanyer, 55'), Darnés i Gasull.

Gols. No n'hi va haver cap.

Àrbitre. Caicedo Iglesias.

Derrota en el retorn d'Èric Pérez

Abans del derbi davant el Base Roses, l'Agrupació Esportiva va caure al camp de l'Aro (1-0) per un gol en el minut 73 i davant un rival que va fallar dos penals. La nota positiva per al conjunt de Gabri Maragall va ser el debut aquesta temporada del defensa Èric Pérez, que ha deixat enrere una greu lesió en el genoll.

Aro: Costa, Dkiouak, Pradas, Guerrero, Román (Ait Ellah, 56'), Torrent (Pérez, 58'), Ortigosa, Sala (Juwara, 68'), Moreno (Gómez, 58'), Rodríguez i Romero.

Roses: González, Fageda, Meli, Vélez (Èric Pérez, 75'), Edu Sastre, Robert, Baduà, Ivu, Enrique (Galli, 29'), Crespo i Ezequiel (Ed Latino, 29')

Gol. 1-0, Ortigosa (73').

Àrbitre: El Abdi Zahnini.

Es deixen igualar un 3-0

El Base Roses segueix en descens després deixar escapar una brillant primera part davant el Palafrugell -3-0 al descans amb gols de Pitu Labrador i Oscar Pereira- amb una desconcertant segona part.

Base Roses: Dani Lobato, Julien, David Martínez, Frank Caballero, Marc Ricart, Pitu Labrador, Blas Hornos, Oscar Pereira (Blanco, 61'), Èric Jacobs, Mínguez i Justa.

Palafrugell: Díaz, Dobaño (Brando, 25'), Alsina, Chami, Gámez, Calm (Sergim 67'), Soler, Sánchez (Savalls, 46'), Aznar (Ribas, 46'), Garrido i Puig (Frigola, 25').

Gols. 1-0, Pitu (11'); 2-0, Pitu (15'); 3-0, Oscar (35'); 3-1, Savalls (57'); 3-2, Brandon (67'); 3-3, Sergi (73').