L'equip masculí del CER l'Escala seguirà una temporada més a Superdivisió, la màxima categoria estatal, després de superar amb claredat el Leganès (4-0), el dissabte passat, en un duel crucial per salvar-se. Pels escalencs van jugar Joan Masip, Àlex Portell i Zhao Tianming. El CER l'Escala jugarà aquest cap de setmana a Madrid a la pista del cuer Rivas (divendres, 19 h) i del San Sebastián de los Reyes (dissabte, 17 h).

Els escalencs, campions de la Lliga d'Edats Elit a Figueres

A l'última jornada de la Lliga d'Elits, disputada el cap de setmana passat a Figueres, l'equip del CER l'Escala es va proclamar campió després de guanyar totes les partides. L'amfitrió, el Tramuntana, va quedar en tercer lloc. D'altra banda, en categoria Promeses el Tramuntana ocupa la tercera posició a dues jornades per acabar (27 de maig i 10 de juny).

Cara i creu per a González i Tauler a l'Open de Bèlgica cadet

Els jugadors del CER l'Escala Iker González i Norbert Tauler van participar, el cap de setmana passat a Spa, a l'Open de Bèlgica en categoria cadet. El duet format per l'escalenc i el palafrugellenc van guanyar a Holanda (3-0) i perdre contra Bèlgica C (3-1).