18 de abril de 2017
18.04.2017
Tennis taula

Domini aclaparador en el campionat català per Edats

El Tramuntana, liderat per Riera i Pérez, obté sis títols en total a Valls, el CER l'Escala destaca en infantils i el Bàscara treu pit amb Vidal, cedida al Vic

18.04.2017 | 11:01
Domini aclaparador en el campionat català per Edats

El tenis taula altempordanès va donar, durant la setmana passada, una nova mostra del seu potencial en el Campionat de Catalunya per Edats celebrat a Valls (Alt Camp). El TT Tramuntana, el CER l'Escala i el CTT Bàscara van marxar de terres tarragonines amb un somriure. Per un costat, el Tramuntana va brillar en categoria aleví i infantil amb les seves palistes. Les figuerenques van obtenir sis títols de campiones: en equips i en dobles en categoria aleví i infantil, i en individuals de la mà de l'alevina Jana Riera i l'infantil Clàudia Pérez, que van monopolitzar els podis -Mercè Puig va ser-hi en equips.

Pérez, a més, va ser segona en alevines, per darrere Riera, i el podi el va completar Abril Vidal. La palista d'Orriols, cedida del Bàscara al Vic aquesta temporada, també va quedar campiona per equips i dobles benjamins -al costat de Sílvia Coll- i segona en equips i dobles de categoria alevina, per darrere precisament del dominador Tramuntana, en especial del binomi Riera-Pérez -Vidal va ser, a més, tercera en individual aleví.

Sergi Grau, de gira per la Xina

L'excel·lent paper altempordanès a Valls el va completar el CER l'Escala en categoria masculina. Norbert Tauler va ser campió en infantils, un grup on Iker González, també amb experiència a Superdivisó, va completar el podi en tercera posició. Els escalencs, a més, van ser segons en equips infantils i el benjamí Àlex Portell va ser tercer de la seva categoria.

Aquest Campionat de Catalunya per Edats se'l va perdre el figuerenc Sergi Grau, cedit del Tramuntana al Mataró i que estava de gira per la Xina amb la selecció catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook