El jugador català del Borussia Dortmund Marc Bartra, ferit en l'atemptat contra l'autobús de l'equip dimarts, va assegurar ahir que es troba «molt millor» i va traslladar tota la seva força als seus companys i l'afició davant el partit contra el Mònaco. «Hola a tots! Com veieu, estic molt millor. Moltes gràcies a tothom pels missatges de suport! Tota la meva força als meus companys, afició i tot el @ bvb09 per al partit d'aquesta nit!», va escriure en castellà i en anglès al seu compte d'Instagram al costat d'una fotografia en què apareix somrient i mostrant el polze cap amunt, ja fora de l'hospital.

Després de ser operat d'una fractura del radi al canell dret, apareix amb el braç immobilitzat i una bena també al canell esquerre. Bartra, que va arribar al Borussia Dortmund el passat estiu procedent del Barcelona, va ser l'únic membre de l'equip ferit després de registrar-se tres explosions al costat del autobús en què la plantilla viatjava a l'estadi per jugar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions .

El duel es va cancel·lar fins ahir. Mentrestant, la Fiscalia federal alemanya ha informat que l'atac s'investiga com un atemptat «terrorista» i va avançar que s'havia arrestat temporalment a una persona de l'espectre «islamista», encara que va precisar que els motius concrets de l'atac encara no estan clars de moment. Al lloc dels fets es van trobar tres textos idèntics que apunten a «un possible rerefons islamista», en els quals s'exigeix que Alemanya retiri els avions Tornado que participen en la missió militar a Síria i el tancament de la base aèria nord-americana de Ramstein (sud-oest d'Alemanya). A més de Bartra en l'atac va resultar ferit un policia que precedia amb moto a l'autobús de l'equip.

Els jugadors del Borussia Dortmund van homenatjar el seu company Marc Bartra durant l'escalfament del partit contra el Mònaco, portant samarretes de suport al defensa del conjunt alemany. En elles es va poder llegir el missatge «molta força» amb el nom per darrere de Bartra i una imatge del defensa català. Després, el públic present a l'estadi va cantar abans de l'inici del partit un emocionant You'll never walk alone, una cançó gravada originalment per al musical Carousel de 1945 i adoptada com a himne del Liverpool.