Després que s'iniciés la temporada de Moto2 a Qatar, Isaac Viñales i el seu equip es desplacen a l'Argentina per disputar el segon Gran Premi de la temporada que tindrà lloc aquest cap de setmana al Circuit de Termas de Río Hondo.

Les condicions meteorològiques que han rebut l'equip en el traçat argentí estan sent complicades, amb algunes inundacions que van afectar el circuit els dies previs al Gran Premi de la República Argentina al municipi de Termes de Rio Hondo i amb una previsió canviant entre pluja i ennuvolat per als dies en què es disputarà la segona cursa del Campionat del Món 2017.

Les condicions meteorològiques van donar pas a un començament de Campionat anormal, en el qual es va rodar en condicions poc habituals al circuit de Qatar, a més de suspendre els classificatoris del dissabte. Això el va obligar a Isaac a sortir des de la vintena cinquena posició a la graella, amb el temps aconseguit durant els entrenaments, mentre s'estava reservant nous pneumàtics per a realitzar una bona qualificació que no va poder disputar.

A la cursa va aconseguir acabar 21è, en una categoria on és difícil remuntar sortint des del darrere, per la igualtat en els temps i el seu actual adaptació a la nova moto.

No obstant això, el procés d'adaptació al seu Kalex progressa a passos de gegant, el que li permetrà amb tota seguretat rendir a un nivell més alt en el segon assalt d'aquest interessant Campionat del Món. Així que el pilot arriba molt més fort al traçat argentí i preparat per lluitar pel millor resultat possible.

El pilot de Llançà explica que "hem arribat a l'Argentina molt més forts tot i no aconseguir un bon resultat a Qatar per diversos factors. Encara que vam treure molts punts positius com la bona dinàmica que hi ha en l'equip i la bona feina realitzada conjuntament per aconseguir millors sensacions amb la moto. L'ambient és immillorable i estic molt content perquè gràcies a això cada vegada em sento millor sobre la Kalex. Crec que diumenge podem demostrar aquestes millores fent una bona carrera"