El partit del grup 15 de Tercera Catalana entre el Marca de l'Ham i l'Empuriabrava-Castelló que s'havia de disputar aquest dijous (21 h) a Figueres ha quedat ajornat per la mort, aquest dimarts, del jove de 26 anys Iñaki Fernández, que estava vinculat en el club emporità. Aquest mateix dijous, a les 5 de la tarda, se celebrarà la cerimònia de comiat al futbolista castelloní a la basílica de Castelló d'Empúries.

Pugna entre el primer i el segon lloc d'ascens

En els pròxims dies es decidirà quan es disputa aquest duel, clau en el Marca de l'Ham per recuperar el lideratge del grup. Cal recordar que el títol, que permet l'ascens directe a Segona Catalana, i el ­sotscampionat, que en aquests moments enviaria a la promoció, estan sent d'allò més disputats en el grup 15 de Tercera. La classificació la lidera de manera provisional i amb dos punts d'avantatge el Llançà des de diumenge, després de golejar el Cabanes (2-5) i aprofitar la desfeta del Marca de l'Ham al camp del Bisbalenc (3-0).

El millor sotscampió dels tres grups gironins també puja directe i actualment ho és el Caldes de Malavella, que té 67 punts. El Llançà en té 63 i el Marca de l'Ham 61 i, per tant, com a mínim li hauran d'eixugar-ne quatre si el segon classificat del grup 15 també vol ascendir sense peatge. En cas contrari, Llançà o Marca de l'Ham -en permís de l'Esplais, que va ajornar el seu partit amb el Borrassà- es jugarien el premi en una eliminatòria a doble partit contra el Quart, Porqueres, Gironès-Sàbat o Sant Jaume de Llierca, del grup 17.

Karim i Mora debuten amb gol a l'Agullana i Empuriabrava-Castelló

L'Agullana té la salvació encarrilada a Tercera Catalana després de superar, diumenge passat, el cuer Viladamat (1-2). L'encarregat d'inaugurar el marcador en el partit per als agullanencs va ser en el minut 16 Karim Muagni, nou fitxatge que té passat en el Ripoll i en el Juncària. Qui també va veure porteria en la seva estrena va ser Rafa Mora, amb l'Empuriabrava-Castelló. El migcampista amb passat a l'Esplais va sentenciar la victòria dels emporitans al camp del Torroella de Montgrí en el minut 90 (0-2).

El Sant Pere maquilla el curs al ritme d'Alberto Jiménez

Un mes de desencert entre el desembre i el gener passat ha impedit al Sant Pere Pescador entrar de ple en la lluita per l'ascens a Segona Catalana. Els nois que entrena Jose Hernández són quarts, a nou punts de les places d'ascens -i un partit més- després de superar el Vilamalla (4-3). El Sant Pere encara s'ha de veure les cares amb el Llançà i el Marca de l'Ham. El davanter fluvianenc Alberto Jiménez va allargar el seu idil·li després d'anotar un doblet diumenge i ja acumula 18 gols, 16 dels quals a la segona volta.

La jornada

Cabanes-Llançà 2-5 (Karim, 50'; Alex Quintos, 81' / Job, 10'; Migue, 21'; Piti, 38'; Bryan Valero, 77'; Guillem Pérez, 83')

Bisbalenc-Marca de l'Ham 3-0 (David Torres, 4' i 53'; Arnau Ruiz, 90')

Sant Pere Pescador-Vilamalla 4-3 (Carles Giménez, 20' i 44'; Alberto Jiménez, 81' i 85' / Miquel Cantenys, 7'; Nelson Rodríguez, 53' i 86')

Viladamat-Agullana 1-2 (Bernat Planas, 46' / Karim Muagni, 16'; Arnau, 84')

Bàscara-Monells 1-3 (Francesc Ayats, 56' / Sergi, 21'; Rock, 23'; Omar, 28')

Albons-Vilabertran 4-2 (Sergio Rey, 2'; Ramírez, 11' i 68'; Leonard, 27' / Carlos Vidal, 80'; Cesc Vidal (p), 86)

Sant Miquel de Fluvià-Cistella 7-5 (Ian Soto, 3'; Adrián Sánchez, 28'; Nico Ortega, 33' i 40'; Teta, 65', 81' i 89' (p) / Blas Moreno, 52' i 78'; Vilarrasa, 53'; Porterias, 55'; Oscar Arias (p), 87')

Torroella-Empuriabrava Castelló 0-2 (Cesc Sansalvadó, 62'; Rafa Mora, 90')