Tot i realitzar una bona primera meitat i gaudir de les millors arribades, sobretot en aquests primers 45 minuts de partit, el Figueres no va poder tornar de la Pobla de Mafumet amb un botí suficient com per tocar amb la punta dels dits els 48 punts de la tranquil·litat absoluta, tal i com afirma l'entrenador, Chicho.

Va ser amb el marcador en contra quan el Figueres va disputar els millors minuts. Precisament l'ex figuerenc Roger Brugué va avançar la Pobla al marcador, però deu minuts més tard Moha va empatar el duel per la Unió. Eren els millors minuts dels gironins, que van poder capgirar el partit encara abans del descans.

«La segona meitat ha estat molt igualada, l'empat és el resultat més just», destacava el tècnic unionista. A la segona part el duel va ser molt igualat i amb més aturades, fet que no va provocar que cap dels dos conjunts tingués clares ocasions per desfer l'empat.

El Figueres va tornar cap a l'Empordà amb un punt i ja pensa en el proper compromís, davant el Cerdanyola, a l'estadi de Vilatenim.