El Base Roses es troba en zona de descens a Tercera Catalana i té la permanència a sis punts, quan queden set partits per acabar. L'entrada de Napo Cayuela a la banqueta, al març passat, ha servit per pujar els ànims i demostrar que poden plantar cara a qualsevol. Sense anar més lluny, en els tres partits amb el rosinc s'ha empatat contra el Bosc de Tosca (2-2) i el Banyoles (1-1), situats en places d'ascens, i al camp de l'Abadessenc (1-1), exequip de Primera Catalana. Ara bé, sumar en comptagotes no permet al Base Roses optar a la permanència, de moment, si bé va fregar el triomf contra els del Pla de l'Estany amb un gol final de Pitu Labrador amb el cap i una pilota al pal de Diego Soria en l'afegit.

El pròxim compromís dels de la Vinyassa serà aquest dissabte (16.15 h) al camp del Can Gibert, que té el porter rosinc Tibu a la plantilla. Després, es veuran les cares amb el Palafrugell, AE Roses -en el derbi-, l'Escala, Guíxols, Camprodon i Anglès.

Base Roses: Lobato, Diego Soria, Julien (Pereira, 55'), Pitu Labrador, Frank, Blas Hornos (Vargas, 70')(Barreña, 88'), Jacobs, Blanco (Mito, 46'), Martínez, Mínguez (Marc Ricart, 55') i Justa.

Banyoles: Donat, Jiménez, Jam, Edile, Gispert, Lanzas, Facu (Moreno, 61'), Gaska, Èric Díaz, Kuhn i Sala (Barceló, 78').

Gols: 0-1, Jam (66'); 1-1, Pitu (84').

Àrbitre: López Corona.

Un gol rebut al final allunya l'Escala del lideratge

L'Escala es va quedar amb la mel als llavis d'emportar-se la victòria al camp del Guíxols després de rebre l'empat a quatre minuts per acabar. El conjunt d'Albert Gasca s'havia avançat en el marcador amb una rematada del central Ricard Ferrer, que ja porta quatre gols. Amb aquest resultat l'Escala segueix tercer, a tres punts del segon, el Banyoles, però a cinc del líder, el Bosc de Tosca. Aquest diumenge (17 h) el conjunt escalenc rebrà el Camprodon al Nou Miramar amb el dubte de Pol Compte, lesionat al camp del Guíxols.

Guíxols: Fernández, Pello (Martín, 75'), Rozas, Zayas (Yasin, 85'), Sillah, Caixal, Gerard, Robin, Pato (Nueda, 73'), Gómez i Callicó (Jiménez, 85').

L'Escala: Ureña, Nil, Ricard, Salam, Ramírez, Molinas (Mas, 50'), Blanco, Argi, Darnés, Pol (Puig, 80') i Alabert (Masjoan, 73').

Gols. 0-1, Ricard Ferrer (62'); 1-1, Robin (86').

Àrbitre. Massana Martin.

Un altra genialitat de Robert i adéu d'Isma

Un solitari gol del sempre protagonista Robert en el minut 87 va permetre al Roses enllestir la permanència a Segona a Camprodon. Els de Gabri Maragall i Enric Giménez, que tenien la baixa per sanció de Joel Crespo, es van encomanar a l'encert del seu pitxitxi (23 gols). El proper partit del Roses, que ha vist com Isma Chaabouchi marxava a l'Esplais, serà aquest diumenge (16 h) a Mas Oliva davant l'Anglès, penúltim classificat.

Camprodon: Sala, Adalid (Lorente, 80'), Codina (Jiménez, 66'), Fàbrega, Bobi, Masó, Canseco (Darné, 66'), Calm, Aguilar, Gil (Galceran, 86') i Carré.

Roses: Sergio Feria, Gerard Fageda, Jorge Torres, Edu Sastre, Robert (Vélez, 89'), Hossni (Meli, 73'), Ivu, Pere Bel, Ed Latino (Baduà, 60'), Tissera i Ezequiel (Galli, 80').

Gol. 0-1, Robert (87').

Àrbitre: Cabrera Vidal.