El Bordils fa dies que té la permanència virtual a la butxaca per seguir un cinquè curs a la Divisió d'Honor Plata, però continua sense lligar-ho de forma matemàtica. Ahir, els de Pau Campos van deixar escapar una bona oportunitat per fer-ho, cedint els dos punts a casa contra un Alcobendas que lluita per jugar la fase d'ascens a la lliga Asobal. Per la seva part, el Còrdova -equip que marca el descens- va perdre a la pista del Covadonga (27-25), i continua amb només 15 punts. A falta de quatre jornades per acabar la lliga, i vuit punts per disputar-se, el Bordils té aquesta mateixa suma de marge amb el conjunt andalús, però la permanència no és matemàtica, ja que el rival té a favor l'average. Un tràmit que hauria de superar-se la pròxima jornada. En definitiva, la salvació és a un sol punt.

Els de Pau Campos, amb la feina feta des de fa setmanes, van sortir molt apagats, i això ho va aprofitar l'equip madrileny, que de seguida se'n va anar en el marcador (2-8). El tècnic, que s'havia queixat de la relaxació amb la que els seus jugadors van afrontar l'anterior jornada a la pista del Ciudad Real, havia assegurat que l'equip oferiria una altre cara davant l'afició. Va ser quan els visitants semblava que havien posat la directa quan va aparèixer el Bordils d'esperit indomable, tot i que ja hi havia massa diferència.

Al descans l'Alcobendas dominava per tres gols (13-16), i tot i que l'equip gironí es va arribar a posar diversos cops a un de sol del rival, mai va poder acabar de capgirar el marcador. Pep Reixach, amb set gols, va ser el màxim anotador del Bordils en el partit d'ahir, seguit per Márquez, amb 5.