El FC Barcelona ha guanyat a l'Estadi Nuevo Los Cármenes al Granada CF per 1-4, el que li permet mantenir-se a dos punts del líder, el Reial Madrid (els blancs, amb un partit menys) en la pugna pel títol de Lliga.

El quadre culé ha dominat per complet una primera part on s'ha avançat amb un gol de l'uruguaià Luis Suárez (min. 44). La segona meitat, per contra, ha estat més equilibrada, amb el francès Jeremi Boga (m. 50) empatant aviat per als locals.

Això seria, però, abans que Paco Alcácer (min. 64), després d'una magistral passada de Luis Suárez, el croat Ivan Rakitic (min. 83) i el brasiler Neymar (min. 91) certifiquessin amb els seus gols el triomf visitant.

La mala notícia pel Barcelona és la lesió en el minut 17 del brasiler Rafinha Alcántara, que ha hagut de deixar el terreny de joc i ha estat substituït per Paco Alcácer.