Un munt d'equips arriba a l'última jornada regular de la Lliga Femenina amb els deures per fer. L'Spar Citylift Girona, en canvi, ja fa dies que en aquesta fase ho té tot ben endreçat. L'equip d'Èric Surís serà segon, per darrere del Perfumerías Avenida, i per davant del Gernika, que són els altres tres conjunts de la part alta que avui no s'hi jugaran res. Però a partir d'aquí, comença el ball. L'Uni Ferrol jugarà els play-off però s'ha de garantir el factor pista. Araski, Cadi i Gipuzkoa, el rival de l'Uni avui, es repartiran les dues places que resten per a les eliminatòries pel títol. Per la part baixa, Zamora i CREF ¡Hola! lluitaran per evitar el darrer lloc de descens.

Èric Surís, que podrà disposar de tota la plantilla en plenes condicions físiques, explica que el partit d'aquesta tarda a Sant Sebastià (19.00) «ens ha de servir per mantenir la nostra bona línia de joc, per continuar siguent sòlids en defensa i exigents amb la nostra imarge. Com a equip gran no podem sortir sense la intensitat adequada perquè cal respectar els altres equips que, com el Gipuzkoa, lluita per entrar al play-off».

En aquest sentit l'entrenador de l'Uni Girona va destacar que «el nostre rival té l'exigència de la victòria per poder aspirar a entrar a la fase pel títol, han de guanyar i que algú falli, i això garanteix que surtin amb la màxima intensitat. Per a ells és caixa o faixa».

A partir d'aquí, l'Spar Citylift començarà una «petita pretemporada» de gairebé 15 dies fins arribar al dissabte 15 d'abril, quan obriran l'elimatòria de semifinals contra un dels tres equips bascos o el Cadí, en funció del que passi avui i en els quarts de final. «Tindrem temps per treballar i preparar la semifinal, encara que no coneixerem el rival fins la setmana que ve, un cop disputats els quarts. L'equip està molt concentrat perquè sap que la lluita pel títol és a l'horitzó, i ara no abaixarem el llistó», va assegurar ahir el tècnic gironí.