Un total de 122 professionals espanyols prendran part, a partir d'avui i fins diumenge al Trofeu Casino de Peralada, primera prova de la segona edició del Circuit professional espanyol 2017 -Gambit Tour- que constarà de vuit cites repartides per tot el territori espanyol.

Una de les grans novetats d'aquest any és que els tres primers classificats de l'Ordre de Mèrit del Circuit tindran invitacions per a tornejos del Challenge Tour Europeu.

El torneig es va presentar ahir al Mirador del Castell, a Peralada, amb moltes novetats. Jorge Piera, CEO de Galera Group i Director del Circuit, va ser l'encarregat de presentar tots els canvis per a la temporada 2017, que començarà aquesta setmana al camp del Golf Peralada.

Es manté el muntant en premis de 70.000 euros per prova regular i la Gran Final tindrà lloc aquest any al club sevillà de Zaudín del 22 al 24 de novembre.

Entre les novetats que presenta el Circuit el 2017 destaca que s'inclouen les dues grans cites nacionals: el Campionat d'Espanya de la RFEG i el de la PGA d'Espanya en el Rànquing espanyol.

Tota l'elit del golf nacional, excepte aquells jugadors amb targeta als Circuits internacionals, intentaran convertir-se en el primer triomfador de la temporada 2017. Així hi estaran presents Gabriel Cañizares, Carlos Balmaseda, Ivó Giner, Jacobo Pastor, Alfredo García Heredia, Luis Claverie, Mario Galiano i Miguel Cabrera Bello, tercer a l'Escola del French Tour fa un parell de setmanes.