El Peralada, segon classificat de Tercera Divisió a dos punts del líder Olot, tindrà la sensible baixa del porter Gianni Cassaro entre dues i tres setmanes. L'exjugador de l'Olot, Europa i Lloret té un trencament al recte anterior de la cama dreta segons ha informat el club peraladenc aquest dimecres.

Gianni, fitxat pel Peralada l'estiu passat, és el porter més sòlid de la categoria, amb 12 gols encaixats en 22 jornades, i portava cinc partits i mig sense encaixar-ne cap. A més, el cap de setmana passat es va perdre el duel al camp del Sabadell B perquè va anar convocat amb el Girona, de Segona Divisió A, a Oviedo.

Tot i aquest maldecap pels tècnics Arnau Sala i Xavi Punsí, el Peralada té la porteria ben coberta, amb Richi Paz. L'exjugador del Lusitans andorrà, Eldenc i filials del Vila-real també té uns bons números sota els pals: 5 gols rebuts en 9 partits. A més de Gianni, els peraladencs tindran la baixa de David Corominas, Nacho Ruiz i Draman Konaré per rebre la Jonquera aquest diumenge (17 h).