El nou Miniestadi que s'està construint a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona es denominarà 'Estadi Johan Cruyff', com acaba d'anunciar el president barcelonista, Josep Maria Bartomeu.

"La junta directiva del Barcelona hem acordat per unanimitat donar el nom Estadi Johan Cruyff a l'estadi que estem construint a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ja no serà mai més Miniestadi. Creiem que donar el nom a la instal·lació més emblemàtica del complex que forma a els futurs jugadors del Barcelona és la millor manera de comprometre'ns amb el seu llegat ", ha apuntat Bartomeu.

Després de complir-se ahir un any del decés de Johan Cruyff, i després d'una reunió de la junta fa uns dies, el club ha determinat que el nou feu blaugrana on jugarà el futbol base i l'equip filial tindrà el nom que va ser llegendari entrenador i jugador del FC Barcelona.

Per Bartomeu, aquesta decisió es porta a terme "per ser el complex més emblemàtic" de la Ciutat Esportiva, anomenada Joan Gamper, en reconeixement al fundador del club.

D'altra banda, el vicepresident Jordi Cardoner ha anunciat que l'entitat catalana sol·licitarà a l'ajuntament que canviï la denominació del carrer Arístides Maillol, seu social del FC Barcelona, ??per la de Johan Cruyff.