El Peralada visita aquest diumenge (12 h) el camp del Sabadell B amb la intenció de seguir retallant punts al líder Olot, que es troba a només dos punts i amb qui es jugarà el títol de campió el 23 d'abril. Abans de Sant Jordi, però, els verd-i-blancs necessiten sumar contra rivals com el filial arlequinat, que ratlla el descens i ha de puntuar per seguir optant a la permanència.

En el camp d'Olímpia, els verd-i-blancs tindran les sensibles baixa per lesió del pitxitxi David Corominas, alhora sancionat juntament amb el lateral esquerre titular Pablo Carbonell. Tanmateix, el porter Gianni Cassaro farà el salt en el Girona, per anar a Oviedo, per la convocatòria de Bounou amb la selecció del Marroc. Aquest fet obrirà les portes de la titularitat a Richi Paz, que manté bons números a sota els pals: cinc gols rebuts en vuit partits.

Arnau Sala i Xavi Punsí, entrenadors del Peralada, tampoc podran comptar amb el central Nacho Ruiz, pendent de passar pel quiròfan per una lesió en el menisc, a més de la coneguda absència de Draman Konaré, que ja no jugarà més aquest curs per una ruptura dels lligaments encreuats del genoll.

El Sabadell B, que recupera Garzón, encadena sis victòries en els útlims nou partits i ve amb la moralt alta després de superar la Jonquera (0-1).

Possible alineació: Richi Paz, Chele, Pau Ribas, Vallho, Estellés, Carbó, Boniquet, Djak Traoré, Ernest Forgas, Sergi Álamo i David Serrano.