El davanter gironí del Milan, Gerard Deulofeu, jugador al qual pot repescar el Barcelona per 12 milions d'euros a final de temporada, va assegurar ahir des de la concentració de la selecció espanyola que no pensa en el que pugui passar a l'estiu perquè només està centrat en el present. «Estic centrat en aquest any. Pensar més enllà és el camí incorrecte», va assegurar.

«Penso en el present. Al futbol he après que cal oblidar el passat, viure el present i el futur ja arribarà. Estic molt content a Milà, espero acabar la temporada com estic ara en el meu club i el que passi ja arribarà», va apuntar quan li van preguntar per la possibilitat de tornar al Barcelona.

«És clar que és bonic. Estàs jugant a bon nivell, és bonic escoltar coses bones, però vas més enllà. Un jugador necessita pensar en el present perquè si no se te'n va el cap. Has d'estar centrat en el que has de fer en dies importants en la selecció. El futur arribarà. Pensar més enllà és el camí incorrecte», va destacar.

Des de la seva arribada a l'AC Milan, Deulofeu ha explotat el millor dels seus nivells amb la confiança que està rebent, a l'equip de Vincenzo Montella, que li ha donat la titularitat, cosa que li ha permès tornar a una convocatòria de la selecció espanyola.

El davanter és conscient que està sent seguit pel Barcelona, però prefereix no pensar-hi. «El Milan és un gran club i sempre a un li agradaria ser en un club gran. Estic tranquil, cedit per l'Everton i sé que el Barcelona té una opció de compra, però no puc pensar més enllà, perquè si no m'equivocaria», va sentenciar.

«He trobat la regularitat al Milan, soc molt més intel·ligent al camp, per això estic treballant dins i fora del terreny de joc. Estic molt content d'estar a la selecció, espero ajudar l'equip i poder venir moltes vegades més», va destacar en la roda de premsa. Espanya fa avui el darrer entrenament i demà juga contra Israel (20.45).