A la segona categoria del Mundial de motociclisme, Isaac Viñales confia refer-se del discret 2016. L'estrena del pilot de Llançà a Moto2 serà aquest ­diu­menge dia 26 (18.20 hores) en el circuit de Losail, a Qatar, i ho farà al damunt d'una Kalex, a priori més potent que la Tech3 que pilotava el curs anterior, on va acabar en 24a posició de la classificació general. El seu nou equip per a les dues pròximes temporades serà l'Stop And Go (SAG) Racing barceloní, unida a Kalex des del 2013. Les intencions d'Isaac Viñales seran acabar entre els deu primers aquesta temporada i lluitar pel títol el 2018.

El relleu de Zarco

Després de tres dies de prova, en el darrer test de preparació que va tenir lloc el cap de setmana passat a Qatar mateix, Isaac Viñales va obtenir el 18è millor temps.

Després de l'ascens a MotoGP del francès Johann Zarco, campió de Moto2 el 2016, d'entre els aspirants al títol hi ha pilots com Thomas Luthi, Franco Morbidelli, Takaaki Nakagami, Lorenzo Baldassarri o Àlex Márquez, que han mostrat un bon nivell durant la pretemporada.