El Vila-sacra ha llançat per terra l'excel·lent feina que havia fet amb un últim mes horrible. Els vila-sacrencs, imbatuts fins al febrer passat, ha vist com a més de perdre el lideratge de Quarta Catalana els perilla fins i tot la segona plaça d'ascens perquè el Portbou ve com un coet per darrere i el té a dos punts. A Tercera Catalana, pugen directe els dos primers i ara el Garriguella ha consolidat el primer lloc amb vuit punts de coixí i un partit més que els d'Abdoulie Jallow, que tenen pendent contra el Llers.

Una victòria en sis partits

El Vila-sacra, que ha fitxat Kone i Ahmed, només ha sumat 6 dels últims 18 punts, acumula una victòria en aquest tram (contra el Navata), tres empats (Siurana, Garriguella i Base Roses B) i dues derrotes, contra el Portbou i el Vilajuïga, diumenge passat. El conjunt que entrena Juan Diego Herrera va aprofitar la feblesa del Vila-sacra per ser el primer equip que li assalta el camp aquesta temporada (1-2) amb un gol a l'últim minut d'Adrià Serra, exjugador del Base Roses B.

El Portbou suma una volta sense perdre abans de visitar el líder

L'equip de Jose García, tercer, té els llocs d'ascens a dos punts després d'encadenar 12 victòries i 3 empats de manera seguida. Aquest diumenge (16.30 h) el Portbou visita el Garriguella, l'últim equip que va tombar-lo, a l'octubre (0-3).