La Lliga va confirmar ahir que el clàssic Reial Madrid-Barcelona, de la jornada 33 de Primera Divisió, es jugarà diumenge dia 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, a les 20.45 hores a l'estadi Santiago Bernabéu. Aquest duel, que s'emetrà per Movistar Partidazo, pot ser determinant per la lluita pel títol. Ara els blancs són líders amb dos punts d'avantatge sobre els blaugrana i amb un partit encara pendent, el que han de jugar al camp del Celta, en una data per determinar.

L'esmentada jornada de Primera s'iniciarà el divendres 21 amb el partit Sevilla-Granada, a les 20.45 hores, i es tancarà el dilluns 24 amb l'Eibar-Athletic Club, a les 20.45 a l'estadi d'Ipurúa.

Dissabte 22 s'avançaran quatre duels, entre els quals figura l'Espanyol-Atlètic de Madrid, a les 20.45 hores, i diumenge 23 a les 12 del migdia es disputarà l'enfrontament entre Reial Societat i Deportivo de la Corunya.

Unzué s'hi posa bé

El segon entrenador del Barcelona, Juan Carlos Unzué, per altra banda, va aprofitar ahir la jornada de descans del Barça, en plena aturada de la Lliga pels partits de seleccions, per visitar l'equip Movistar Team a la Volta Catalunya. El seu germà Eusebio n'és el director. En declaracions a RAC1, el segon entrenador blaugrana va utilitzar la seva passió per la bicicleta per presentar candidatura com a substitut de l'asturià la temporada que ve: «Espero no tenir més temps per a la bici la temporada que ve. No és la meva intenció. Sent entrenador, el temps per a les aficions ja arribarà, va dir Unzué, un dels aspirants a rellevar Luis Enrique