El Leicester surt com l'equip més accessible per al Barça de cara al sorteig de quarts de final de Lliga de Campions que se celebrarà avui a Nyon (Suïssa).

Tot i ser el vigent campió de la Premier League, Leicester City no ha rendit al mateix nivell que l'any anterior a la lliga domèstica, coquetejant amb els llocs de descens i amb la destitució, per mitjà, de Claudio Ranieri, l'entrenador que el va portar a la glòria. És per això que el conjunt anglès apareix el primer de la llista dels més desitjats en un sorteig en què també hi haurà els alemanys Bayern Munic i Borussia Dortmund, el Mònaco i el Juventus de Torí, a més dels tres equips espanyols (Reial Madrid, Barcelona i Atlètic).

No obstant això, en Lliga de Campions, el Leicester ha rendit a un gran nivell, classificant-se primers de grup amb una sola derrota i havent eliminat el Sevilla en els vuitens de final. El Mònaco és, a priori, un altre dels que es presenten com un dels equips menys poderosos. La joventut de la plantilla, amb una mitjana d'edat de 24 anys, pot ser un dels factors decisius en la màxima competició europea, però els Mbappé (18 anys) o Bernardo Silva (22 anys), units al retorn del millor Falcao, són jugadors que atemoreixen les defenses rivals, com ja han demostrat davant el Manchester City de Guardiola, a qui van eliminar amb un resultat global de 6-6, però havent marcat tres gols a Anglaterra, amb una autèntica exhibició de futbol ofensiu.

Bayern Munic, Borussia Dortmund i Juventus es posicionen com els més perillosos donada l'experiència en partits importants amb molts jugadors finalistes i fins i tot guanyadors de la Lliga de Campions en els últims anys.

El Borussia Dortmund, després d'haver quedat per davant del Reial Madrid a la fase de grups, es va mostrar solvent davant el Benfica en el partit jugat a Alemanya; el Bayern no va donar opcions a l'Arsenal aconseguint un resultat global de 10-2; mentre que el Juventus encara no coneix la derrota en la present edició de Lliga de Campions, després d'haver guanyat 6 dels 8 partits que ha disputat fins a la data l'equip italià, amb un registre de 14 gols a favor. Els partits d'anada de quarts de final de Lliga de Campions es disputaran els dies 11 i 12 d'abril i la tornada serà en els dies 18 i 19 del mateix mes.