15 de març de 2017
15.03.2017
40 Años
40 Años

El president de la UFEC explica demà a Girona el seu model per a l'esport català

15.03.2017 | 06:30

El president de la UFEC, Gerard Esteva, explicarà demà a Girona (19.00, EspaiCaixa) el Codi de l'Esport de Catalunya, el model que defensa per a l'esport català. Les ponències en què s'explicarà la proposta de la UFEC se celebraran durant els mesos de març i abril a diferents ciutats catalanes com Vic, Tarragona, Lleida, Barcelona i Amposta, obrint el procés a Girona.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya inicia un procés explicatiu del nou Codi de l'Esport de Catalunya, una proposta d'un sistema esportiu, basat en el model suec; en aquestes ponències, el president de la UFEC, Gerard Esteva, explicarà la reforma que des de l'entitat es creu indispensable per equiparar-nos a la resta de sistemes esportius de la resta de països europeus. La primera d'aquestes ponències tindrà lloc demà a l'Espaicaixa de Girona (plaça Poeta Marquina) a les 19.00.

Els objectius del Codi de l'Esport que defensa la UFEC són la millora del finançament per a esportistes, clubs i federacions creant un sistema autònom; l'autonomia de les entitats, determinant una transició absoluta d'aquestes cap al dret privat, i l'enfortiment de l'estructura política de l'administració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema