L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, es va mostrar optimista respecte a les opcions de remuntar l'eliminatòria contra el PSG perquè «si un equip pot marcar-nos-en 4, nosaltres podem fer-n´hi 6», en referència al 4-0 de l´anada. «Estem només a la meitat d'eliminatòria i, si un rival pot marcar-nos quatre gols, nosaltres n´hi podem fer sis, però això no significa que ens tornarem bojos», va declarar Luis Enrique en la roda de premsa prèvia.

El tècnic blaugrana va explicar que «en 95 minuts poden passar infinitat de coses» i que el que intentaran els seus homes és «provocar que les que succeeixin siguin totes favorables». «Ens centrem en què hem de fer per obtenir el resultat, no en el resultat. Així és més fàcil arribar al resultat», va argumentar Luis Enrique abans de canviar de terç i utilitzar diversos tòpics com «fins a la cua tot és toro» o «mentre hi ha vida hi ha esperança» per il·lustrar que és possible aconseguir la gesta.

Qüestionat sobre el fet que cap equip ha estat capaç de remuntar un 4-0 en competició europea, Luis Enrique ha dit que li importa «un rave» passar a la història per ser el primer a fer-ho. «El que m'importa és guanyar l'eliminatòria», va sentenciar per després afegir que si no s'aconsegueix passar seguirà «mantenint la fe» en el seu equip. D'altra banda, l'entrenador del Barcelona no va voler revelar, com és lògic, si utilitzarà el 3-4-3 que tan bons resultats li ha donat en els últims partits. «No li donaré ni la mínima pista al rival. No ho acostumo a fer mai, imagina't ara», va contestar.

De la seva banda, el davanter Luis Suárez assenyalava la necessitat que, tant l'equip com el públic que acudeixi al Camp Nou, es prengui amb calma la possibilitat de remuntada. «Hem de ser pacients i no jugar a la desesperada, ni intentar tornar-nos bojos des del primer minut. I que el públic també tingui paciència, que nosaltres som els primers que volem remuntar, però som conscients que el partit dura 95 minuts».

Pel que fa al rival, l´entrenador de PSG, Unai Emery es mostrava convençut de les possibilitats del seu equip. «La confiança que tinc en el meu equip és la mateixa que abans del primer partit a París i el respecte que mantinc pel Barcelona és el mateix que en l'anada. La nostra idea és jugar amb personalitat contra un gran equip, pensant en la continuació del que vam fer sense pensar en el resultat», va afirmar en la roda de premsa prèvia a l'últim entrenament que el seu equip va fer al vespre sobre la Camp Nou.