Falten 10 jornades per acabar la Lliga i l'equip de Joan Mármol camina amb pas ferm cap a la permanència (8è amb 38 punts). Diumenge, el degà va posar el punt i final a més de tres mesos sense vèncer a domicili imposant-se al camp del Sabadell B (1-3) i ara es prepara per afrontar un calendari d'autèntic vertigen amb quatre duels davant els primers quatre classificats en les properes sis jornades de Lliga. Primer de tot, diumenge visitarà l'estadi palamosí La Jonquera i immediatament després s'enfrontarà consecutivament davant els tres primers classificats: Peralada (2n) a fora, Vilafranca (3r) a casa i finalment els del Baix Empordà visitaran a l'Olot (líder). El Tourmalet que té per davant el Palamós no s'atura aquí perquè, després d'enfrontar-se a l'equip de Calderé, els palamosins obriran un petit parèntesi per rebre al Manlleu (18è), però seguidament visitaran un altre equip de play-off, l'Ascó (4t).

Una bona colla de retrobaments es viuran diumenge al derbi contra La Jonquera. Joan Mármol va ser el darrer tècnic de l'Àxel Vizuete jugador. El tècnic Axel Vizuete va arribar a les files del degà procedent del Peralada el curs 14-15 i abans de finalitzar la temporada va penjar les botes per iniciar la seva carrera com a entrenador. Vizuete va marxar del Palamós amb 32 anys en la segona volta del curs 2014-15, amb 7 gols al sarró per dirigir el Banyoles. Amb Vizuete, tornaran al Nou Estadi Montero, Pons, Marc Vilà i Feixas, fins fa poc davanter palamosí.

A Sant Andreu, el 15 de març

L'exigència del calendari es veurà incrementat perquè després d'enfrontar-se a La Jonquera, el Palamós visitarà dimecres 15 de març el duel ajornat al camp del Sant Andreu. Els quadribarrats (5ns) són a les portes del play-off, que tenen a tres punts.