El dissabte 27 de maig tindrà lloc el Míting internacional d'atletisme Palafrugell - Costa Brava, que enguany celebra la 25a edició. L'acte s'iniciarà a les sis de la tarda a l'estadi municipal Josep Pla Arbonès i acabarà a dos quarts d'onze de la nit. El Míting reunirà atletes d'arreu del món que buscaran aconseguir bones marques que els permetin participar als principals compromisos de la temporada. Alhora, hi competiran atletes d'àmbit regional i joves promeses que participaran en les proves de promoció.

L'edició d'enguany comptarà amb un programa molt variat de curses, salts i llançaments, així com una prova de marxa atlètica mixta i curses reservades a categories menors. Així mateix, està previst que es programin dues curses reservades a esportistes «Special Olympics» amb discapacitat psíquica.

Per commemorar els 25 anys del Míting, s'ha dissenyat un logotip commemoratiu, a més de programar-se una sèrie d'actes i activitats durant l'any i que es troben vinculats a la prova.

Finalment, també s'elaborarà una revista commemorativa i un vídeo promocional. La presentació oficial d'aquest esdeveniment serà el dia 25 de maig a les dotze del migdia al Museu del Suro de Palafrugell. Moltes novetats per a una prova que no deixa de superar-se any rere any.