El futbol regional, d'entre Primera i Quarta Catalana, el futbol femení i el futbol base gaudiran de descans aquest cap de setmana per Carnaval, però hi ha equips que aprofitaran per disputar partits endarrerits que es van suspendre al seu dia per la pluja o la neu. És el cas, per exemple, del Base Roses, de Segona Catalana, que en plenes festes de Carnaval no ha tingut més remei que disputar el duel pendent al camp del cuer Campdevànol aquest dissabte dia 25 de febrer (17 h), l'endemà de la nit gran a la vila.El Portbou-Vila-sacra, a Llançà

Seguint en la mateixa línia, entre Tercera i Quarta Catalana es jugaran mitja dotzena de partits pendents. A Tercera Catalana aquest dissabte (16 h) es jugarà el Cistella-Agullana i el diumenge els partits Albons-Viladamat (15.30 h), Bisbalenc-Cabanes (16 h) i Sant Miquel de Fluvià-Monells (16 h). A Quarta, mentrestant, dissabte serà el torn del Selvatans-Camallera (15.45 h) i diumenge el del Portbou-Vila-sacra (17.30 h), un duel que es disputarà a Llançà.

Per a més endavant

Per contra, hi ha partits pendents d'aquest cap de setmana que finalment han estat posposats per a més endavant, com el Navata-Vilajuïga (3 de març), Cadaqués-Fortià (10 de març), Marca de l'Ham-Bàscara (17 de març), Llançà-Vilamalla (23 de març), Vilafant-Col. Boliviana (14 d'abril) i Espolla-Navata (17 d'abril).