La gala de la segona edició del Mencions Esportives de Vilafant serà aquest divendres dia 24 (20.30 h) al Casal de la Gent Gran amb la presència del triatleta professional Nan Oliveras. El competidor olotí, de 23 anys, ha acabat sent l'escollit per a entregar premis en substitució de l'atleta Ilias Fifa, l'objectiu inicial pels organitzadors, l'Ajuntament de Vilafant. L'any passat, l'acte va comptar amb la presència del barceloní Pau Ribas, destacat competidor en natació sincronitzada.

L'objectiu de les Mencions Esportives és reconèixer públicament el paper de les entitats esportives i dels propis esportistes de Vilafant com a impulsors de la pràctica esportiva i els seus valors inherents, com ara l'exercici saludable, la cohesió grupal, el desenvolupament personal o la solidaritat en vers els demés.

Aquesta segona edició manté les categories de la passada, amb la novetat d'una menció col·lectiva al premi Competeixo amb Vilafant i la incorporació d'una nova categoria. Així doncs, s'entregaran un total de sis reconeixements en les categories de Una vida dedicada a l'esport, Aquest és el meu any (individual i col·lectiu), Competeixo amb Vilafant (individual i col·lectiu) i la categoria nova Faig esport malgrat..., que té com a objectiu posar en valor l'esport com a mitjà de superació personal i social.