Oriol Alsina va celebrar diumenge a Mallorca el seu 50è aniversari el mateix dia que arribava als 600 partits a la banqueta del club del Gironès. Una doble celebració que, com ell mateix va expressar, li hauria agradat celebrar amb un premi més gran que l'empat sense gols davant l'Atlètic Balears. «M'hauria agradat celebrar-ho amb la victòria, però és un bon punt en un camp complicat», va manifestar, Alsina, agraït i satisfet per la imatge dels seus futbolistes.

El Llagostera, després d'unes quantes setmanes de flirtejar perillosament amb les places de descens, va caure diumenge en la 16a posició (promoció de descens). Malgrat l'actual irregular temporada i les penúries i dificultats per sortir de la zona calenta de la classificació, els números del tècnic d'Arenys de Mar a la banqueta del club blaugrana en gairebé dues dècades són espectaculars. I és que el matrimoni Alsina-Tarragó ha estat capaç de situar un petit poble del Gironès d'una mica més de 8.000 habitants al mapa del futbol espanyol. Són setze temporades a la banqueta, tot i que durant una etapa a Segona A no constava com a entrenador titular perquè encara no tenia el títol. Desgranant els sis cents partits disputats segons les dades del club el balanç és el següent: 292 victòries, 141 empats i 167 derrotes. Tot plegat, s'ha traduït en un resultat de set ascensos i quatre títols.

El 2004 i en els camps de sorra de Segona Regional es va començar a gestar la proesa d'un club que va tocar sostre el dissabte 21 de juny del 2014 al Municipal de Llagostera, quan un gol de Nuha Marong va situar el 3-1 al marcador en la final del play-off contra el Nàstic i va valer l'ascens a Segona A, on va ser-hi dos anys.