El Multiópticas CB Salt va sumar la setena victòria consecutiva i els d'Oriol Verdés han fet del pavelló de Salt un fortí. Davant l'Arenys, els verd-i-negres no van tenir un partit fàcil, en un primer quart igualat i amb bon encert per part dels dos conjunts (18-20). L'Arenys va començar marxant 2-9, però els saltencs van poder neutralitzar la diferència empatant el marcador a 9 punts, de manera que el període va acabar ajustat.

L'Arenys va aconseguir un parcial de 0-14 al segon període que encenia les alarmes dels gironins. Els visitants van arribar a situar-se a setze punts dels gironins. Tot i així, els d'Oriol Verdés van saber mantenir-se dins del partit i amb intensitat defensiva i concentració van retallar la diferència una mica abans del descans, deixant-la en nou punts (29-38).Els saltencs van sortir a la represa convençuts d'endur-se un nou triomf i així va ser. Liderats per un encertat Xavi Torrent, autor de 19 punts, el Salt va aconseguir capgirar el marcador i les sensacions dels gironins en el partit. Els verd-i-negres ràpidament es van situar per davant amb un parcial total de 19-4 al tercer període que donaria encara més seguretat al Salt per afrontar els darrers deu minuts d'un partit que es preveia important per les aspiracions dels dos equips. La intensitat defensiva expliquen els quatre punts anotats pels visitants en els deu minuts d'aquest tercer període. Alhora, l'encert ofensiu del Multiópticas Salt era molt més elevat aleshores. Tot plegat explicava la reacció.

El darrer període va servir al Salt per reafirmar la seva millora, aguantant la diferència a favor en el marcador i lligant així un important triomf que li permeten mantenir-se a la quarta posició, amb una victòria de marge respecte el cinquè, el Collblanc. «Som un equip que necessitem defensar bé per jugar el nostre joc i a la segona meitat ho hem fet», assegura el tècnic, Oriol Verdés.

Es fan forts a casa

Amb el triomf d'aquest diumenge davant l'Arenys, els gironins compten els partits per victòria com a local des del 16 de novembre, en què es va imposar 76-68 davant el Grup Barna. Una trajectòria molt positiva per al Salt que li ha servit per abandonar la zona baixa de la classificació i convertir-se en un dels conjunts en millor forma del grup C-A d'EBA. Sis partits ha disputat el Multiópticas Salt des de mitjan novembre com a local i tots han acabat amb el mateix signe de victòria. «Aquesta ratxa ens ha permès situar-nos a cinc victòries del descens. Els tres propers partits marcaran les perspectives de l'equip, ja que tan sols resten nou jornades per disputar-se. De moment encara mirem el descens», afirma Oriol Verdés.