Tercer empat consecutiu del Figueres, aquesta vegada al camp del Manlleu (0-0). L'equip entrenat per Chicho, que fa sis partits que no coneix la derrota, va patir en diferents fases del partit a Osona davant un rival necessitat de punts, però també va tenir les seves opcions per tornar cap a l'Alt Empordà amb els tres punts a la butxaca.

No es preveia un partit fàcil a la vora del riu Ter per la Unió, que tot i la complicada situació del rival a la classificació va posar les coses molt complicades i va tenir les millors oportunitats per marcar. Al primer temps i comandats per Manel Sala, els manlleuencs van acusar la falta de punteria sobre la porteria defensada per Gallego. Varese va evitar el gol en un xut que va treure sota pals.

A la segona meitat, el conjunt local va seguir empenyent però el Figueres van tenir les seves millors oportunitats per sumar els tres punts d'un estadi que històricament se'ls ha resistit a la categoria. Sobretot als peus de Ferrón, l'equip de Chicho va estar a punt de marcar però Aroca, el porter local, va evitar la diana de l'extrem gironí amb una gran intervenció (min. 54). Al final va ser el Manlleu l'equip que més va insistir però no va poder superar un Figueres solvent defensivament i que segueix sumant. El proper cap de setmana reben l'exigent Ascó.