Sis membres del grup ultra del Rayo Vallecano, conegut com Bukaneros, han estat detinguts a Palma després d'una baralla que ha tingut lloc aquesta passada nit en un pub del Passeig Marítim, ha informat a Efe la Policia Nacional.

A tots se'ls acusa d'un delicte de danys en el referit local per valor de poc més de 800 euros, i a alguns d'ells de lesions, desobediència i resistència a l'autoritat. Els seguidors del Rayo Vallecano s'havien desplaçat a Palma amb ocasió del partit de futbol que jugarà aquest diumenge l'equip madrileny contra el Mallorca corresponent a la vintena cinquena jornada de la Lliga 1/2/3.

El succés ha tingut lloc aquesta passada matinada, cap a les 4.30 hores, quan un cotxe de la Policia Local patrullava per la zona i va advertir del enrenou en un local. Al lloc van acudir diverses unitats de la Policia Nacional que, després de prendre declaració a diversos testimonis, van detenir sis membres d'aquest grup que, en principi, són majors d'edat. Els sis seguidors romanen arrestats a la seu central de la policia a Palma ia les pròximes hores passaran a disposició judicial.