El mercat d'hivern de Tercera Divisió es tanca aquest dimarts a la nit i d'entre els equips de casa, el Peralada és qui estarà més atent. La greu lesió del golejador Draman Konaré obligarà als verd-i-blancs, filial del Girona, a incorporar un recanvi. Ara bé, a causa de la llarga durada de la lesió del malià -entre sis i vuit mesos- el Peralada seguirà tenint el mercat obert més enllà del dia 31, però sense obsessionar-se: "Estem contents amb el que tenim. Intentarem fitxar si surt quelcom econòmic, no som milionaris encara que a la gent li pugui semblar", deia Arnau Sala, el tècnic.

De moment, el diumenge ja va debutar el davanter Cesc Clotet, fitxat a la tardor del Sabadell quan s'estava recuperant d'una lesió. Un dels noms que sona per a reforçar l'equip peraladenc és el davanter Ernest Forgas, que s'ha desvinculat del Prat aquest dilluns, apunta Diari de Girona.

D'altra banda, els despatxos del Figueres i de la Jonquera a priori estaran tranquils: en el conjunt figuerenc va debutar contra el Peralada el migcampista argentí Sebas Setti (Llagostera), i en el jonquerenc es va estrenar en el camp de la Pobla de Mafumet Aleix Feixas (Palamós), amb passat a Peralada i Figueres.