L'Escala va deixar escapar, encara que fos de manera provisional, el lideratge de Segona Catalana per un gol rebut del Palafolls en el minut 85. El conjunt d'Albert Gasca, segon, es va avançar a la represa amb una rematada de Ricard Ferrer, que seria expulsat poc després. Aquest fet el va aprofitar l'equip maresmenc per situar la igualada a cinc minuts del final, si bé va acabar el partit amb nou jugadors.

Aquest gol del Palafolls, era el primer que rebia Joan Mill després de 259 minuts imbatut. L'exjugador de l'Albons ocupa la porteria per les molèsties físiques d'Ureña.

D'altra banda, tal com es preveia, el partit de Cassà s'ha donat per acabat amb 0-1 a favor de l'Escala. El duel va quedar suspès al descans perquè l'àrbitre va ser intimidat i agredit per part del públic del Cassà. Al club selvatà, a més, li han clausurat el camp un partit i el jugador Yaya Susso ha estat sancionat amb quatre partits.

Ara, l'Escala sí que tindrà una autèntica final aquest dissabte (16.15 h) perquè visita sense el sancionat Ricard Ferrer el camp del líder, Bosc de Tosca, de les Preses, amb la missió d'aturar-lo perquè no s'escapi al capdavant del grup.

El líder no pot amb el Roses

El Roses ha estat capaç de frenar, tant a l'anada com a la tornada, el Bosc de Tosca, actual líder de Segona. Si en el partit de la primera volta, a les Preses, hi va igualar (2-2), diumenge a Mas Oliva també va establir les taules (1-1). Els nois de Gabri Maragall i Enric Giménez, sense el sancionat Gerard Fageda ni amb Jorge Torres, es van avançar amb un altre gol de Robert, que acumula 17 gols. Els garrotxins, però, van establir la igualada abans del descans mitjançant un penal transformat pel defensiu Dorca. En la pròxima jornada (dissabte, 16 h) el Roses es desplaçarà al camp de l'Abadessenc.

Suspès per la neu

El partit que havia de jugar el Base Roses dissabte passat contra el cuer Campdevànol va quedar suspès per la quantitat de neu que havia caigut en els darrers dies a la comarca del Ripollès. El partit s'havia de jugar al camp de Sant Joan de les Abadesses perquè el Campdevànol tenia clausurat el seu per sanció i els rosincs ho afrontaven, entre d'altres baixes, amb les dels sancionats David Costa i Raül Blanco.

Després d'una setmana de descans, el conjunt que dirigeix Jordi Ricart tornarà a jugar a fora a la propera jornada (diumenge, 16 h), al camp del Cornellà del Terri, que entrena el figuerenc Toni Soler. El Base Roses continua en zona de descens a Tercera Catalana i amb la temporada començada ha tingut força moviments a la plantilla: Jordi Ricart ocupa el lloc de Jose Santos a la banqueta des del novembre passat i a la gespa han arribat jugadors amb experiència a categories superiors, com el migcampista Pitu Labrador (Ripoll) o el porter Dani Lobato.

Gol i derrota d'Èric Díaz a Banyoles

El davanter altempordanès Èric Díaz va debutar, dissabte passat, amb el Banyoles, equip de Segona Catalana, després de desvincular-se del Girona B, de Primera Catalana. L'estrena del jugador figuerenc amb els del Pla de l'Estany va ser agredolça al camp del Can Gibert. Com a nota positiva, va sortir a l'onze inicial i va anotar el momentani empat (3-3), però en el darrer minut l'equip banyolí va acabar perdent el duel a terres gironines (4-3). Aquesta, és la segona etapa d'Èric Díaz en el Banyoles, on també hi ha els altempordanesos Sergi Barco i Facu Gutiérrez. El corpulent davanter, de 24 anys, ha vestit al llarg de la seva trajectòria les samarretes de l'Escala, Vilamalla, Figueres i Peralada.