Una cinquantena de ciclistes van participar, diumenge passat al matí a Capmany, a la primera edició de la Megalítica Bike, una marxa de BTT que tenia recorreguts de 5, 20 i 35 km. Tot i el temporal, els corredors van desafiar les adversitats en un circuit per muntanya que resseguia la ruta dels monuments megalítics de la zona.

El vencedor de la prova llarga va ser l'avinyonenc Jordi Pereira (Linbikes-Megamo), seguit pel seu germà, el figuerenc Jaume Pereira (Edibikes), i pel vilajuïguenc David Noblejas (Edibikes/CC Roses). Mentrestant, en el podi de 20 km hi van pujar el capmanyenc Jordi Comas i els joves figuerencs Sergi Carrón i Juanjo Estrada. A destacar, també, la participació de Sandrine Lacroix, única noia d'entre els participants a la prova de Capmany organitzada per Deskonecta, CE Tramuntana-Xtrem i Tic Tac Crono.